Germany | Finland | Saint Petersburg | Drive

За нас

Уважаеми клиенти,

“LK Group” е българска фирма за проектиране на мебели и цялостно обзавеждане в град Поморие със собствена производствена база.

Екипът ни е съставен от млади професионалисти, обичащи работата си.

За „LK Group” всеки от Вас е важен и уникален със своите предпочитания и вкус. Прилагаме индивидуален подход за отделните проекти и мебелировка, съобразявайки се с Вашия начин на живот, с размерите на Вашето жилище, с Вашия бюджет. Проектите са безплатни.

При всяко обзавеждане ЗАЕДНО определяме концепцията, материалите, цветовите съчетания, аксесоарите. Обзавеждането включва корпусна мебел – КУХНИ, СПАЛНИ, ДНЕВНИ,ДЕТСКИ СТАИ И АНТРЕТА, мека мебел, електрически уреди, картини, завеси, включително и ръчно изработени ратанови мебели, осветителни тела, екстериорни мебели за градината и около басейна.

Предлагаме различни мебелни пакети.

Коректното ни партньорство с големи български производители на мебели и вносители ни дава възможност за предлагане на разнообразни интериорни решения.

Всички мебели се монтират от наши монтажни групи.

Гарантираме гъвкава комуникация и отговорност във взаимоотношенията ни.

Имаме опита да разберем Вашите желания, да мислим различно и да предложим комфорт и естетика при оптимално съотношение качество/цена.

За нас ще е чест да ни се доверите!

Любомир Леков                                                                                         Калина Тодорова

Поморие